Animasjonsvideo for bedrift

Video for bedrifter: 8 mest effektive i 2018

By 24/03/2018 No Comments

Video for bedrifter er en voksende trend fordi det er et ekstremt effektivt verktøy med uendelige muligheter. De fanger oppmerksomheten til mottakeren på en mer inkluderende og variert måte, samtidig som det er et av de mest tidseffektive markedsføringsverktøyene tilgjengelig. 

Men, hva kan din bedrift bruke en bedriftsvideo til? Og hvilke fordeler har de ulike variantene? Vi har satt sammen denne listen over 8 mulige vinkler på hvordan en bedriftsvideo kan være del av din online markedsføringsstrategi.

1. Branding video for bedrifter

En branding video brukes av bedrifter for å oversiktlig formidle bedriftens visjon og misjon på en inkluderende og effektiv måte. Samtidig får bedriften en plattform til å kommunisere sin personlighet direkte. Med en branding video for bedrifter kan du bruke spennende bilder, animasjoner og mindre videoklipp til å engasjere potensielle kunder og partnere.

2. Animasjonsvideo

Animasjonsvideoer tillater et nytt hav av kreative løsninger som kan fange oppmerksomheten til din målgruppe på en veldig effektiv måte. Bruk en animasjonsvideo til å formidle kompliserte budskap, vekke oppmerksomhet rundt et spennende event eller beskrive nye funksjoner ved din nettside. Med en animasjonsvideo er det kun fantasien som stopper deg. 

3. Kunngjøringsvideo

Har du noe viktig å kunngjøre om et spennende nytt prosjekt eller viktig ny partner du ønsker å introdusere til bedriftens ansatte? Kanskje har du en ny vare du ønsker å vise frem før det kommer i butikkene? Ved å lage en kunngjøringsvideo kan du skreddersy nyheten med spennende effekter, kreativ redigering eller hva det måtte være som best formidler personligheten til bedriften din. 

4.  Produktvideo

En produktvideo er en fantastisk måte å vise frem et nåværende produkt eller en prototype, tjeneste eller opplevelse. Produktvideoer gir deg muligheten til å gi et omfattende og nært inntrykk av det du tilbyr og ta målgruppen med inn i hvordan det oppleves å kjøpe det du selger. 

5. Lærerik video for bedrifter

Lærerike videoer er en flott måte å gi dine potensielle og eksisterende kunder verdifull informasjon som er relevant for din bedrift og dine tjenester. Lærerike bedriftsvideoer er viktig fordi bedrifter har en mulighet til å gjøre seg verdifull for sin målgruppe uten å direkte drive salg av et produkt og dermed skape et mer trofast kundeforhold.

6. 360° Opplevelse video

En 360° opplevelse video er et fantastisk innblikk inn i et veldig personlig øyeblikk mellom målgruppen og din bedrift. Effekten er en veldig ærlig og personlig formidling av et kortere budskap. En sniktitt inn til bedriftens nye kontorer eller en rask titt bak scenen på et stort event. Resultatet er en moderne video som ofte føles veldig nært for mottakeren.

7. Bedriftsvideo for kultur

En bedriftsvideo designet for å formidle en fantastisk bedriftskultur er ikke bare nyttig for å bygge tillit i markedsføring mot potensielle kunder, men er også et fantastisk verktøy for rekruttering. Her kan du vise frem den menneskelig siden av bedriften din samtidig som bedriftens personlighet lyser frem.

8. Video for kundeopplevelser

Positive kundeopplevelser og tilbakemeldinger er ekstremt viktig for å bygge tillit på markedet. Med en kreativ video kan du ta fremtidige kunder inn i hverdagen til en som allerede har fått gleden av å prøve dine tjenester, og dermed vite hva de kan forvente.

Uansett hva du ønsker å kommunisere til din målgruppe så er video er flott verktøy for å gripe oppmerksomhet og faktisk formidle et budskap. Er du nysgjerrig på hva annet du kan bruke en bedriftsvideo til? Les mer her!