Beste prisen på animasjonsvideo for bedrifter i norge

Derfor trenger alle norske selskaper en animasjonsfilm for sin bedrift 2018!

Det perfekte salgsverktøyet

Animasjonsfilm er det perfekte verktøyet for å tiltrekke besøkende til nettstedet ditt og fortelle dem om de viktigste fordelene og egenskapene til produktet eller bedriften din.

La oss dykke inn i

psykologens rike

om minne og forståelse.

Kun 20% av alle mennesker husker informasjonen de leser og bare 10% husker hva de hørte.

Samtidig husker 80% av menneskene hva de så og hva de gjorde, og for en annen ting blir visuell informasjon behandlet 60.000 ganger raskere enn tekst.

Basert på denne statistikken, bør vi akseptere at tekst og lyd er mindre effektiv sammenlignet med ikke-verbal kommunikasjon, og kan påvirke en ganske liten prosentandel av publikum.

En animasjonsfilm kan tydelig beskrive din tjeneste eller produkt på mindre enn et minutt eller to. Og siden videoen gjør det mulig for folk å skaffe seg mer informasjon på kort tid enn å lese, får du en god sjanse til å vinne disse kritiske 10 sekundene og fange brukerens oppmerksomhet.

Pluss, animasjonsvideo for bedrift involverer både visuell kommunikasjon og lyd som betydelig forbedrer forståelsen.

Fungerer disse små psykologiske teoriene når de brukes til online markedsføring? Nylige fakta viser at de virkelig gjør det.

Tydelig data fra bred kundeundersøkelse

Positiv innvirkning

96% av kundene tror at video aktivt hjelper dem med å ta beslutninger om et kjøp

Fagfolk er enige

51,9% av markedsføringseksperter velger video kommunikasjon over andre typer innhold for å få best mulig avkastning

Videoen gjør en forskjell

73% av kundene er mer sannsynlig å gjennomføre et kjøp av produkt etter å ha sett en produkt-video om det

Bli en pålitelig leverandør

58% av forbrukerne er mere klare til å stole på selskapene som leverer videoer om produktene sine

Forvent sterk spredning

Videoer på sosiale media blir delt oftere enn tekst og bilder sammen - med over 1200%!

Video streaming er effektivt

Video-seere er 1,6 ganger mer sannsynlig å gjennomføre kjøp

Men hvorfor animasjonsfilm?

Ja, animerte forklaringsvideoer er bare en måte å visualisere, og det er ingen grunn til å velge akkurat denne typen videoinnhold for enhver anledning. (selv om vi ønsker at du skal gjøre det 🙂 )

I noen tilfeller er iscenesatt video med ekte skuespillere og rekvisitter mer effektiv og rimelig.

Likevel er det noen viktige fordeler med animert forklarings video har over andre typer video:

Animasjonsvideo er perfekt for de forretningsområder hvor det er vanskelig å presentere og selge et produkt gjennom andre typer video- eller markedsføringsmetoder.

For eksempel utvikler du nettsteder, eller du er engasjert i kontekstuell annonsering. Din forklarings-video bør inneholde informasjon om målkunders problemer, fordeler av selskapet og arbeidsflyten, flere tilfeller med tall og så videre. Du må innrømme at det er ganske vanskelig å vise trafikkvekst i video, med mindre det er animert.

Nesten all informasjon kan visualiseres ved hjelp av animerte bedrifts videoer – og dette er den største fordelen over ekte video.

Kreativt animerte figurer sammen med iøynefallende tegneserier, utløser sterke følelser og skape en veldig spesiell atmosfære som engasjerer et publikum og fanger oppmerksomheten. Dette legger til en følelsesmessig komponent til rasjonelle argumenter, og øker ønsket effekt.
Det er lettere og mer interessant for publikum å følge med i storyn, når positive følelser er involvert, og informasjonen som presenteres i videoen er mer sannsynlig å holde seg i minnet. I tillegg er animerte forklarings videoer knyttet til et markedsføringsverktøy i mindre grad enn iscenesatt video – og derfor kommer det ikke ut som irriterende eller påtrengende reklame.

Animert video er ikke begrenset til skript. Figurene kan fly, danse, synge og ha på seg noen kostymer, mens handlingen kan finne sted i en hvilken som helst historisk periode og på en hvilken som helst geografisk lokasjon. Dette gjør det mulig å lage en oppfinnsom historie for bedre presentasjon av et produkt.

For å oppsummere ting, ved å bruke animert forretnings-video er det lett å kommunisere kompliserte ting, lage minneverdige bilder og appellere til en følgesammenhet fra publikum. Imidlertid kan animerte-videoer lykkes med å løse virkelige problemer, forbedre søkemotorresultater og gi en økt kundestrøm, konverteringer og salg!