Er dere et markedsføringsbyrå, SEO-eksperter eller driver en konkurrerende virksomhet med animert video reklame?

Vi kan hjelpe dere med å oppnå

Førsteklasses videoproduksjon til beste pris med en fantastisk kundeopplevelse.

Vi samarbeider gjerne med dere! Det gjør vi med flere andre byråer rundt om i Norge og Sverige. Sammen har vi laget flere hundre fantastiske videoer.

Våre EMV/White label-avtaler med flere partnere/forhandlere gjør at vi kan tilby de beste prisene og den høyeste kvaliteten i bransjen. Bli med på reisen!

Den riktige ressursen for den rette jobben

Engasjer fagfolk og spar tid og penger

La oss gjøre det tunge løftet og lage videoer for kundene dine. Vi har lang erfaring med "white label" produksjon for samarbeidspartnere. Vi vil aldri anerkjenne utført arbeid og produksjon, kundene dine har kun kontakt med dere, og all eventuelle merkevare er i deres navn.

Det er i vårt DNA

Animasjonlandslaget.no startet som et 100% "white label" byrå og idag har vi ca 65% produksjon for andre samarbeidspartnere og kun 35% mot sluttkunde.

Ett "white label" produkt er et produkt eller en tjeneste produsert av ett selskap (oss) som andre selskaper (Mediabyråer, markedsføringsbyråer etc) rebrander for å få det til å virke som om de hadde gjort det.

Les mer om white label her

Dere er i trygge hender

Det er viktig å forstå at dere ikke kan «låne» vår produktportefølje uten skriftlig samtykke. Dette er for å forhindre forvirring blant våre tidligere kunder og samarbeidspartnere – det skal unngås og respekteres fra alle parter.

Om dere ønsker å starte produksjon av animerte forklaringsvideoer, produktvideo, bedriftvideo, eller føler at dere ikke har tid og mulighet til å levere toppklasse kvalitet, så kan dere kontakte oss og vi hjelper dere videre!

Vi arbeider med flere ulike prosjekthåndteringssystemer for å tilby samarbeidspartnerne våre og sluttkunder den absolutt beste kvaliteten til lovet tid. Vi arbeider blant annet i Trello, Slack, Basecamp m.f. Har dere et ønske om andre verktøy, kan det også diskuteres.