Hvordan fungerer det?

Med vår omfattende portefølje har vi etablert den absolutt beste måten å lage en animert videoreklame i toppklasse.

347

Leverte animasjonsvideoer

44

Økt antall video forespørsler i 2017

114

Selskaper valgte oss som leverandør
1

Bestill på internett eller telefon og signer en digital kontrakt

Når du har bestemt deg for å lage en animert video, må vi opprette vilkårene skriftlig. Dette gjøres digitalt og transparent gjennom vårt kontraktstyringssystem "OneFlow".
2

Kunnskapsoverføring og merkevarearbeid

Før vi kan begynne å lage en videohistorie, må vi forstå bedriftens merkevare og produkt. Du vil motta 2 digitale skjemaer som er obligatorisk å fylle ut. Dette er grunnlaget for hele prosjektet. Så snart dette sendes til oss sammen med en bankrekvisisjon av innskudd på 50%, vil vi engasjere en dedikert prosjektleder og en historieforfatter.
3

Video manuscript og brainstorming

Kvaliteten på manuskriptet er helt avgjørende for å lage en animert videoreklame i toppklasse. Kanskje har dere enn liten ide om hva dere ser etter, eller så kanskje dere ikke har det. Uansett så vil vår manuskriptforfatter gjøre sitt absolutt beste for å komme opp med et effektivt og kraftfullt manuskript for dere. Det tar som regel ca 1 uke før dere har et første utkast.
4

Fortellerstemme og illustrasjoner

Når manuskriptet er godkjent og bekreftet, begynner vi å arbeide med fortellerstemme og illustrasjoner. Vi engasjerer en valgt røsttalent for å lese stemmen til videon deres i ønsket tempo og tone for å matche ønsket resultatet.

Samtidig jobber illustrasjonsgruppen på det første utkastet for noen valgte scener i videoen deres. (Vanligvis leverer vi 1-2 illustrasjons utkast før vi fullfører hele storyboardet deres).

5

Animasjon av illustrasjonene

Når illustrasjonene er godkjent og bekreftet, begynner animatørene våre sitt lidenskapelige håndverk med hver scene for å oppnå en kreativ og smakfull video for dere. (Denne prosessen tar som regel 10-16 arbeidsdager beroende av video lengde)
6

Musikk og lydeffekter

For å forsterke opplevelsen og inntrykkene lager vi nå lydeffekter og musikk for å perfeksjonere den animerte reklamevideo deres. Dette er en av de kraftfulle ingrediensene som skiller oss fra andre animasjonsfirmaer.
7

Aksept og levering

Vi leverer den animerte salgsfremmende videoen i formatet dere har bestilt, og du kan direkte skryte av den på facebook, instagram, nettsteder og andre markedskanalene dere ønsker!

Viktig å tenke på

Uavhengig av om man skal lage en animert produktvideo, bedriftsvideo eller salgsvideo, så er det lurt å tenke seg nøye om hva som har fungert for dere så langt. Hva er det kundene deres reagerer på, og hva får dem til å «kjøpe» produktet deres? Dere er eksperter på deres produkt og vi skal hjelpe dere med å presentere det på 60 til 120 sekunder.

Sjekkliste når du bestiller

* Lag notater av hva du synes er viktig for potensielle kunder å vite.
* Pass på å evaluere hvilken oppløsning som er best for din animerte video.
* Trenger du flere språk fra begynnelsen av? (Det er raskere å gjøre alt på en gang).
* Hvem i organisasjonen deres bør involveres i videoproduksjonsprosessen?