Forskjellige animasjons leverandører

Hvem er Norges beste animasjonstudio?

By 17/10/2017 No Comments

Hvem er Norges beste animasjonsstudio?

Animasjonsvideoer er en av markedsførernes absolutte favorittformer av digitalt innhold på grunn av deres ekstraordinære evne til å engasjere publikum pluss den raske virale synlighet på sosiale medier og effekten av økt konverteringsfrekvense.

Så, et veldig legitimt spørsmål er «hvem er Norges beste animasjonstudio?»
Det er mange aspekter ved dette spørsmålet, men du bør vurdere de tre viktigste når du bestemmer hvilken leverandør dere skal gå for.

Alle kan lage en video.. med nok tid og økonomiske incitamenter. Men du bør definitivt vurdere en leverandør som er bevist å levere høykvalitets videoer.

Budsjett er nesten alltid en viktig faktor ved valg av leverandør, og er man ikke helt sikker på hva man trenger, eller hvilken type video man ønsker så er det viktig med en animasjons-leverandør med stor erfarenhet. En video med dårlig kvalitet på voice over, lav oppløsning eller en som helt enkelt ikke er i 100% synk vil den mest sannsynlig skade dine produkter eller merkevare mer enn hjelpe formidle nye kjøpere.

«
Vi lager alle illustrasjoner og animasjoner fra bunnen av. I motsetning til mange andre leverandører i det norske markedet bruker vi ikke maler, maler eller resirkulerer tidligere animasjoner.

Hovedpunktene våre kunder

setter pris på i valget av

animasjonsleverandør

Når vi spør våre kunder hva som gjorde at dem valgte oss, pleier svaret å være svært like.

1. Enkel å komme igang med oppstart og produksjonsprosess
2. Tidligere prestasjoner (flotte videoer med gode resultater)
3. Gjennomsiktig og forståelig prising
4. Vår iver og responstid til å engasjere seg med er på chatten / telefonen

Basert på vår lange erfaring i det norske markedet og forståelsen av den typiske norske tilnærmingen i salg har vi funnet balansen mellom «hard sale» og ødemyk forklaring

Still disse spørsmålene til dine potensielle leverandører

 

  • Kan dere levere en animasjon av topp kvalitet til budsjettet?
    (Vær oppmerksom på at noen leverandører foreslår en pris, men krever økt budsjett under prosjektets gang – Viktig med fastprisprosjekt)
  • Lager dere illustrasjoner og animasjoner fra scratch på bestilling (for eksempel etter vår grafiske profil) eller bruker dere ferdige maler?(Mange norske leverandører resirkulerer og modifiserer eksisterende maler. Her mister dere er unikthet, og det kan begrense hvilke muligheter du har for å virkelig skreddersy deres prosjekt)
  • Hvor lenge trenger dere å levere en 60 sekund lang video?(Dette vil raskt avsløre hvis leverandøren lager nytt materiale eller gjenoppretter fra maler. Det tar vanligvis 4-6 uker (inkludert tilbakemelding) for å fullføre en 60 sekund lang video)
  • Vi må lage et eget manuskript, eller gjør dere det?(Manuskript er en av de viktigste komponentene når man lager en video, hvis leverandøren krever at du gjør det, har de ikke forstått sin rolle i prosjektet)